Kenyeres zsákok

A kenyeres zsákok PUL bélése miatt enyhén lélegzik, így nem kezd azonnal penészedni benne a kenyér vagy pékáru, ugyanakkor puhán ia marad több napon át.
Vigyázat! Túl hosszú tárolás alatt a kenyér ugyanúgy kiszárad, mint az egyszerű textilzsákban, illetve bepenészedhet, ha melegen kerül bele a kenyér, illetve magas a levegő pártartalma. 3-4 nap után ugyanúgy működik, ahogy egy nejlonzsák, így figyelemmel kell lenni, nehogy tönkre menjenek a többször használható kenyeres zsákok.

A zsákoknak két változatát készítem: kilós és félkilós kivitelt, de természetesen egyedi rendelésre speciális igényeknek megfelelően is elkészítem a zsákokat. Többek között bagett tárolására alkalmas karcsú, de hosszú kenyeres zsákokat is készítettem már.

A zsák tisztítása szükség esetnén nedeves kendővel vagy akár mosógépben, 30-40 °C-on is elvégezhető. A vasalást semmi esetre nem javaslom. A PUL anyag poliészter, így magas hő hatására megolvad, de mindenképpen veszít kiváló légáteresztő épességből.

Showing all 7 results