A szemfülesek már régebben kiszúrták, hogy készítettem egy egyedi kérésre cipzáras, PUL béléses tasakot, ami kiváló a kölesgolyók és az aszalt gyümölcsök szállítására. Ez eddig nem volt rész az állandó kínálatnak, de mostantól igen!

A nasitasi olyan zsákocska, amit cipzár zár, hogy ne potyogjanak ki belőle könnyen a magok, kölesgolyó, aszalványok. Kifejezetten praktikus a kisgyerekes családok számára, hiszen így az előre felszeletelt gyümölcsöt is könnyedén magukkal vihetik az útra vagy a játszótérre. A zsák belól PUL béléssel van ellátva, ami lehetővé teszi, hogy a kissé nedvesebb dolgok se áztassák át a zsákot. Ráadásul könnyen lehet tisztítani nedves kendővel. A zsák ennek ellenére lélegzik, így ne pállik, penészedik be azonnal a tasakban lévő étel.

A termék neve ezek alapján értető: NASITASIA nasitasit két méretben is kérhetitek: 15×20 cm (S), és 20×20 cm (M). A tasaknak, a többi termékhez hasonlóan tetszés szerint választhattok mintát. Markolótól kezdve a pöttyösön keresztül, a kutyás, macskás, gombás mintákig.

Néhány minta, ami jelenleg raktáron van (2019.09.08), de a készlet az idő során változhat. Az aktuális mintákat megtekinthetitek a Facebookon, vagy kérhettek képeket emailben (info@lanehoka.hu) is.