Kedves Érdeklődő!

Úgy illő, hogy bemutatkozással kezdjem. bán Hollai Kata vagyok, innen a Lanehoka márkanév, amivel felruháztam a vállalkozásom és a különböző termékeimet, melyeket varrok. Gyerekkoromban tanultam gépen varrni, de sokáig jobban szerettem kézzel munkálkodni az alkotásaimon. Így készültek táskák, falvédő, párnahuzatok és hímzett apróságok, mígnem saját háztartást kezdtem vezetni. Ekkor fordultam a környezettudatos termékek felé és kezdtem lépésről lépésre zöldíteni az otthonunkat.

Saját igényeim formálták az első Lanehoka-termékeket, melyek további átalakuláson, szépülésen mentek keresztül az eddigi megrendelések, egyéni igények alapján. Így lett kétféle záródású hálós szütyő. Így született meg a méltán népszerű bélelt kenyeres zsák, a sminklemosó pamacsok és még számtalan egyedi megrendelés. Nem is húzom tovább a dolgot, beszéljenek helyettem a képek és a vevők visszajelzései.

***

“Köszönöm szépen a szütyőket, nagyon tetszenek!” (B.R.)

***

“Nagyon jók ezek a termékek. Fantasztikus, hogy ilyen jó és szép dolgokat készítesz!” (H.B.)

***

“Nagyon jó, masszív zsákokat lehet kapni!” (L.T.)

***

“Már visszatérő vásárló vagyok, elbűvölőnek találom a zsákocskákat, az illatuk pedig egyenesen mennyei. Köszönjük!” (Meska)

***

“Kedves eladó, minden a megbeszélték szerint történt. Nagyon szép munkái vannak.” (Meska)